R. MARTORELLI, M. MURESU (eds.), L’alimentazione nel Mediterraneo dalla Tarda antichità al Medioevo. Dalla Sardegna alla Spagna/Food in the Mediterranean from Late Antiquity to Middle Age. From Sardinia to Spain = Pubblicazioni del Dipartimento di Storia, Beni culturali e Territorio dell’Università degli Studi di Cagliari. Archeologia, arte e storia, 6, Perugia: Morlacchi Editore U.P., 2017; ISBN: 978-88-6074-940-6.

Rossana Martorelli
First
;
Marco Muresu
Second
;
2017-01-01

2017
Rossana Martorelli, Marco Muresu et. al.
Italiano
6
1
310
310
978-88-6074-940-6
Morlacchi Editore U.P.
Perugia
Esperti anonimi
no
7 Curatele::7.1 Curatela
info:eu-repo/semantics/other
none
284
3
Martorelli, Rossana; Muresu, Marco; Muresu, Marco
7.1 Curatela
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Questionnaire and social

Share on:
Impostazioni cookie